Nyhedsarkiv

Områdefornyelse - Puljemidler - Offentliggørelse

*** 200.000 kr til initiativer og projekter i Bolderslev ***

Områdefornyelse Bolderslev – støttet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Aabenraa Kommune – giver mulighed for at gennemføre initiativer og mindre projekter. Som forsøgsordning er der 200.000 kr til indsatser indtil april 2020.

Puljen administreres af en lokalforankret ”puljegruppe”. Yderligere info findes i vedhæftede dokumenter.

Aktiv Hal Dag

 Kom og vær med til at spille ”NATMINTON”  i Bolderslev Fritidscenter,  LØRDAG D. 2. MARTS FRA KL. 10.30 TIL 12.30. Vi spiller på mange forskellige måder og med mange forskellige bolde – der er ogsåballonnerså de små kan være med! Se her hvad Natmintoner: Så kom i alt hvad du /i har der er hvidt – sko, strømper, t-shirt, pandebånd, handsker – ja kun fantasien sætter grænser J. Der er plads til alle, og gerne rigtig mange forældre!!  Vi slutter af med en fransk Hot-dog og saftevand – vi gir’  Glæder os til at se rigtig mange i hallen 2. marts Bolderslev Fritidscenter og BVU

Værested for unge?

 Tilbage i sommers, var der lavet et opslag her på Bolderslevs Facebook side, hvor der blev debatteret om at de unge i byen manglede et sted som var tilegnet dem og hvor de kunne mødes og være sammen. Vi har i Bolderslev Lokalråd haft dette emne oppe at vende og drøftet mulighederne. Vi har snakket om at vi vil prøve at tænke det med ind i områdefornyelsesplanerne.Vi vil rigtig gerne modtage forslag til hvad der evt. kunne laves.

Storskærmsarrangement torsdag den 17. januar

Vi gentager succesen fra VM i fodbold i sommers. Der afholdes storskærmsarrangement i forbindelse med VM i herrehåndbold torsdag den 17. januar 2019  kl. 20.15 til Danmarks sidste og forhåbentligt meget afgørende puljekamp mod vores ærkerivaler fra Norge. Arrangementet foregår i forsamlingshuset og dørene åbner kl. 19.00. Fra kl. 19.00-20.00 vil der blive grillet grillpølser, som kan købes til favorable priser. Under hele arrangementet vil der kunne købes  øl, vin og vand ligeledes til favorable priser.

Juletræsindsamling

Smid ikke dit juletræ ud – ”pynt” det med kr. 25,00 og sæt det ud til vejen, så kommer vi forbi og henter det søndag, den 6. januar efter kl. 13.00. Såfremt træet ikke er afhentet inden kl. 15.00 ring 2440 6674, og vi kommer forbi. Overskuddet går til Bolderslev Forsamlingshus.I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.  

Julehygge i hallen

Kom til julehygge i hallen i Bolderslev søndag den 9.12 fra kl. 12.00 - 16.00. Vind flotte gavepakker på entrébilletten. Tombola med mange præmier.  Julemanden kommer og vi skal danse om juletræet. Æbleskiver, kager og gløgg kan købes. Entré 25 kr. pr. person inkl. kaffe til voksne, saft og juleposer til børn (tilmeldimng til Benno på 74 64 65 05 eller mail: wraae.bolderslevfritidscenter@gmail.com) Kl. 12.00 - 13.00 - Opvisning og Lucia optog i Ridehallen på RingvejenKl.

Kontingent Bolderslev Lokalråd

--- Støt arbejdet i Bolderslev Lokalråd med at Medlemskontingent ---

Det er nu muligt at få opkrævning af medlemskontingent på giro og PBS aftale.

Vi tilbyder nu en betalingsservice løsning, således at det årlige medlemsbeløb opkræves automatisk hvert år.
Send en mail til info&bolderslevby.dk

Angiv:
 - Navn
 - Adresse
 - Telefon nummer
 - Husstand (kr 200,-) eller person (kr 125,-)

Videokonkurrence

Vind 2 biografbilletter.

Bolderslev Lokalråd har udskrevet en videokonkurrence for den mest sjove, anderledes, oplysende og positive video om Bolderslev.
Konkurrence er lagt op vores facebook profil ”Bolderslev Lokalråd” og instruktionen fremgår af opslaget.
Hvis man eventuelt ikke har en facebook profil kan video også afleveres på en USB stick til en af lokalrådets bestyrelsesmedlemmer inden 20. april 2018 – se under fanen lokalråd for navne.
Teksten på facebook er som følger:

Generalforsamling Bolderslev Lokalråd

<p>Opdateret annonce og program for generalforsamlingen i Bolderslev Lokalråd 24. februar 2018 kl. 9.30 i fritidscentret. Vi har et utrolig spændende program til vores generalforsamling. Så mød op for at: - Nyde en fælles morgenmad - Deltage i generalforsamlingen - Høre om Plan for område fornyelse i Bolderslev - Komme om bag kameraet i udsendelsen Nybyggerne v. Peter Boisen. Husk at vi gerne vil have tilmelding på info@bolderslevby.dk eller sms 2361 2294 inden 21. februar 2018</p>

Juletræsindsamling

Juletræsindsamling Smid ikke dit juletræ ud – ”pynt” det med kr. 25,00 og sæt det ud til vejen, så kommer vi forbi og henter det søndag, den 7. januar hen på eftermiddagen. Overskuddet går til Bolderslev Forsamlingshus. I ønskes alle en god jul og et godt nytår.Bolderslev Forsamlingshus  

Julehilsen fra Lokalrådet

Bolderslev Lokalråd ønsker alle en god jul og et godt nytår… Efter endnu et hektisk år er tiden inde til at hilse et nyt år velkommen. Vi vil fra lokalrådet ønske alle en glædelig jul og takke alle borgere, foreninger, institutioner og erhverv for den store opbakning, samt den store indsats der ydes for at bevare og udvikle Bolderslev lokalområde. 2017 var året hvor vi fik endnu flere projekter bragt i mål. Herunder beplantning, udvidelse af sø og en ny toilet bygning i markedsskoven.

Sider